Kako je sve počelo...

Tek sam sada svjesna toga da sam, koliko god tvrdoglava, uvijek radila sve protiv sebe - uvijek sam željela više, bolje, brže i nisam baš mogla usporiti samu sebe. Tijelo me tjeralo da se vratim u ravnotežu i da pronađem način da se brinem o sebi pa je njega kože ubrzo zamjenila moje slobodno vrijeme - vrijeme kada sam istinski prisutna i fokusirana na sebe. Za mene je briga o sebi mnogo više od onoga što nanosim na kožu, ali i od toga što jedem, kakav način života živim i način na koji razmišljam.

Dosadilo mi je isprobavanje proizvoda koji ne djeluju, okrenula sam se njezi kože. Obavezno svakodnevno bježanje od užurbanog života poboljšala sam drugim proizvodima koji svi skupa predstavljaju holistički pristup za koji vjerujem da će unijeti pozitivnu promjenu i u tvoju rutinu.

Ako se kojim slučajem nađeš u barem djeliću ove priče, ljubazno te pozivam da odvojiš toliko potrebno vrijeme za sebe i pridružiš mi se.

Ovo je naše vrijeme da zablistamo! ✨

Tjaša Bračko Co-Founder/CMO
Tjaša

eggo vizija

Ponuditi proizvode za njegu zbog kojih možeš blistati po pristupačnoj cijeni. Umjesto da težimo sveobuhvatnom savršenstvu, želimo ti pomoći da blistaš i pokažeš pravu sebe.

Njega o sebi

Njega o sebi ne znači sebičnost. Ona predstavlja usporavanje i ritual da se brineš o sebi kao što se brineš o drugima. EGGO curke odvajaju vremena za svoje tijelo i svaki dan pronađu trenutak da se fokusiraju samo na sebe.

Blistaj iznutra

Vjerujemo da prava ljepota počinje iznutra. Kada pronađeš pravu unutrašnju ravnotežu i tvoja će koža početi blistati i to će postati temelj za sljedeće korake u tvojoj svakodnevnoj rutini.

Sve zbog čega blistaš

Sreća je u malim stvarima i ponekad je sve što ti treba da se osjećaš dobro samo pravi dodatak. Zaigrani, ali korisni i učinkoviti eggo proizvodi donijet će svježinu u tvoju svakodnevnu rutinu.

Što nas čini drugačijima?

icon Napravljeno s ljubavlju u Sloveniji
icon Bez štetnih sastojaka i mirisa
icon Veganski proizvodi
icon Poboljšano superhranom

Mali tim s velikim planovima

Mi smo tim ovisnika o brizi o sebi, koji hrabro isprobavaju sve novo i dobro i nikada ne prihvaćaju "ne" kao odgovor - osim kada izađete iz kuće bez zaštite od sunca. To je jedan VELIKI ne.

Tjaša
CO-FOUNDER & CMO
Žiga
CO-FOUNDER & CEO
Hana
MARKETING SPECIALIST
Tara
INFLUENCER MANAGER
Monika
INFLUENCER MANAGER
Tina
PRODUCT DEVELOPMENT