Politika privatnosti

Osobni podaci naših korisnika su jedno od područja kojem posvećujemo iznimnu brigu i pažnju. Brinemo se ne samo za to da svi uvjeti budu ispunjeni, već da napravimo i više od toga jer smo svjesni osjetljive prirode ovog područja.

Prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1) je voditelj internet trgovine EGGOGLOW.HR, EGGOGLOW d.o.o.. dužan zaštititi osobne podatke svojih korisnika.

Za potrebe poslovanja EGGOGLOW.HR prikuplja sljedeće podatke o korisniku:

ime i prezime;
adresu za dostavu;
firmu tj. naziv pravne osobe (ako je korisnik prava osoba);
porezni broj pravne osobe (ako je korisnik prava osoba);
adresu elektronske pošte (korisničko ime);
lozinku u šifriranom obliku;
kontaktni telefonski broj;
zemlju prebivališta;
druge podatke koje korisnik dobrovoljno unese u obrasce u internet trgovini;
druge podatke koje korisnik dobrovoljno naknadno doda svojem profilu.
Prodavatelj nije odgovoran za točnost, potpunost i ažuriranost podataka koje unese korisnik. Za potrebe osiguravanja sigurnosti se prikupljaju i IP adrese s kojih korisnici pristupaju k internet stranici. Svakom korisniku se na početku posjeta dodjeljuje kolačić za sesiju, kako bi se identificirala i pratila košarica za kupnju. Na vašem računalu EGGOGLOW.HR između ostalog može pohraniti i druge kolačiće, kao što su: identifikacijski broj korisnika u šifriranom obliku (za identifikaciju korisnika prilikom sljedećeg posjeta), ocjene proizvoda (kako bi znali koje proizvode ste već ocijenili) te kolačiće sistema Google Analytics (analiza posjeta internet stranice).

Svi navedeni podaci, osim kolačića, se na poslužitelju EGGOGLOW.HR pohranjuju trajno. Kolačići sesije su u memoriji poslužitelja pohranjeni samo za vrijeme trajanja posjeta te se brišu jedan sat nakon neaktivnosti, dok su trajni kolačići pohranjeni na računalu posjetitelja.

Provođenje politike privatnosti

Tvrtka EGGOGLOW d.o.o. usvojila je Pravilnik o zaštiti osobnih podataka. Svi zaposleni u tvrtki, koji na bilo koji način dolaze u kontakt s osobnim podacima, upoznati su sa sadržajem Pravilnika o zaštiti osobnih podataka.