eggBasics: Više od 75% cura eggo koristi POGREŠNO! 😱

eggBasics: Više od 75% cura eggo koristi POGREŠNO! 😱

Više nije tajna da eggo brine za dubinski očišćenu, glatku i blistavu kožu. No vjerojatno niste znali da uz osnovnu funkciju čišćenja krije još 2 dodatna načina korištenja koji će zauvijek promijeniti vašu beauty rutinu. Ne vjerujete? Nastavi čitati.

 

Iako je sintagma 3-u-1 već izlizana i na nju biste skoro mogli zakolutati očima i pomisliti "ne opet...", moram vam reći da se na eggo itekako odnosi. Kao prikovana. 🔨

Ako ste ga do sada koristili samo u jednu svrhu, krajnje je vrijeme da ga u potpunosti iskoristite i iskoristite sve 3 eggo funkcije u svoju korist. 👇

 

1. Čišćenje kože (svejedno) ✨

Ovo nije tajna i razlog je zašto većina #eggobabies koristi eggo . Ovaj čudesni uređaj ne samo da uklanja nečistoće i ostatke make-upa s vašeg lica, već dubinski djeluje i na začepljene pore. 

Odličan je i za sve vas koji patite od mitesera koji ste davno shvatili da crne maske ne djeluju (pa čak i oštećuju gornji sloj kože). Eggo nježno, ali učinkovito uklanja ove tamne mrlje i brine se da vaše lice uvijek bude svježe i blistavo.

Za čišćenje možete koristiti obje strane - prednju s manjim čekinjama i stražnju s većim čekinjama. Manje čekinje posebno su prikladne za čišćenje teško dostupnih dijelova lica (primjerice oko nosa), dok veće omogućuju brzo čišćenje većih površina (primjerice obraza).

 

2. Masaža lica (i zašto je morate raditi barem jednom tjedno) 💆‍♀

Masaža lica jedna je od onih fraza koje vas brzo natjeraju da pomislite da je to nešto za vašu mamu, a ne za vas – jer ste još premladi, nemate vremena, ali djeluje li uopće?

RADI! I što brže nađete mjesto za to u svojoj rutini, brže ćete napasti svoju:

  • Prvi redovi
  • Površinske bore
  • Područja lica koja gube elastičnost

Masaža lica lakša je nego što zvuči. Sve što vam treba je jaje i baza koja će vam omogućiti da lako klizite po licu (primjerice, krema za lice ili ulje).

Najučinkovitija masaža koja će potaknuti vašu mikrocirkulaciju, a ujedno se nositi s prvim znakovima starenja je jednostavna. Koristite bilo koju stranu uređaja za masažu i uvijek ga vodite prema gore (a ne prema dolje) na licu, ne zaboravljajući vrat. Na taj način ćete se pobrinuti za elastičnost svoje kože, a ujedno ćete djelovati protiv gravitacije. 🌍

 

3. Trenutačno upijanje (čak i najmasnijih) proizvoda 💦

Vjerojatno vam se dogodilo da određena krema odgovara vašoj koži, ali je toliko masna da nakon korištenja izgledate kao radnik na plantaži ulja. 🤭

To ne znači da se morate odreći svoje omiljene bogate kreme ili suhog ulja – samo morate biti pametni kada ih koristite. Tu vam u pomoć opet dolazi eggo .

Za brzo upijanje proizvoda najbolje odgovara strana s većim čekinjama. Nanesite odabrani proizvod izravno na uređaj ili izravno na lice te ga jajetom utrljajte u kožu. Zbog brzih vibracija i najmasnija krema (čitaj plava Nivea) brzo se upija u kožu. Zaboravite na masne dijelove lica i pozdravite najmekšu i najsvilenkastiju kožu koja jedva čeka sljedeće šminkanje.

  

Koja vas je od 3 točke najviše iznenadila i koja će se danas naći na vašoj to-do listi? Vjerujte mi u komentaru. 🤗