Upoznajte novi Sun Hero SPF 50+

Upoznajte novi Sun Hero SPF 50+

Ako postoji jedan univerzalni proizvod za njegu kože, onda je to krema za sunčanje. Sunčevim zrakama nitko ne može pobjeći, a dobra krema za sunčanje doista može značiti razliku između kože koja je zdrava i one koja to nije... Kad već govorimo o dobroj kremi za sunčanje, nailazimo na sveprisutni problem; može biti jako teško pronaći formulu koja ispunjava očekivanja, jer mnoge kreme na tržištu općenito nisu ugodne za upotrebu - unatoč tome što pružaju iznimno važnu zaštitu.

Ali to više nije slučaj, jer konačno lansiramo proizvod koji je naš Glow Gang najviše tražio. S ponosom predstavljamo Sun Hero SPF 50+, kremu za sunčanje koju ćete stvarno htjeti nositi. Dizajnirana je da odgovara svakoj problematici i tonu kože, a pritom je lagana, odlično se uklapa ispod šminke i nudi stvarne pogodnosti za njegu kože - dok istovremeno pruža neusporedivu zaštitu od sunca - i čini sve što biste očekivali od dobre kreme za sunčanje, čime dokazuje da savršena formula konačno postoji.

Naravno, znate da ne bismo napravili bilo kakvu kremu za sunčanje (kao što nismo napravili bilo kakvu hidratantnu kremu ili serum). Umjesto da biramo između kemijskih i mineralnih krema za sunčanje koje imaju svoje prednosti i nedostatke, odabrali smo hibrid koji vam daje najbolje od oba svijeta. Osim toga, nismo mogli ne uključiti neke od naših omiljenih sastojaka koji podržavaju kožu poput vitamina E i niacinamida za hidrataciju, posvjetljivanje i umirivanje kože. Svi ovi sastojci spojeni su u laganu teksturu koja savršeno prodire u svaku kožu, ali za sobom ne ostavlja užasne bijele mrlje, jak miris ili mastan trag. 

Što je unutra

Prije svega, spomenimo filtre za zaštitu od sunca koji formuli pružaju SPF 50+ zaštitu. Umjesto da pokušavamo birati između kemijskih i mineralnih filtera, kao što mnogi čine, otkrili smo da strateško kombiniranje oba kemijska i mineralna filtra ne samo da pruža najbolju zaštitu, već i najbolje iskustvo. Kemijski filtri u ovoj posebnoj formuli djeluju poput spužve i apsorbiraju štetne sunčeve zrake kako ne bi doprle do vaše kože.

Mineralni filtri, s druge strane, djeluju tako što stvaraju fizičku barijeru na površini kože koja može odbiti, raspršiti i apsorbirati UV zrake; tu obično spadaju cinkov oksid i titanijev dioksid, ali ovdje ćete pronaći samo potonji.

Odabrali smo obje vrste filtara jer nude različite prednosti; kemijski filtri lakše se stapaju s kožom i teže će se skinuti trljanjem, dok mineralni filtri štite od UVA i UVB zraka, manja je vjerojatnost da će izazvati iritaciju i pružaju trenutačnu zaštitu. Kombinacijom ova dva filtra, naša hibridna formula pruža zaštitu širokog spektra (što znači da štiti i od UVA i od UVB zraka koje doprinose fotostarenju i opeklinama od sunca) uz najbolje moguće iskustvo - ako nas pitate, pravo je rješenje za svakoga.

Također smo odabrali zaštitni faktor SPF 50. Broj „50” označava koliko je vremena potrebno da koža pocrveni na suncu ako se krema za sunčanje koristi točno prema uputama - u odnosu na vrijeme koje bi bilo potrebno bez kreme za sunčanje. Tako naša krema za sunčanje sprječava crvenilo kože 50 puta dulje nego ako se ne primijeni. 

I dok je „prava” vrijednost SPF-a dovedena u pitanje posljednjih godina - neke formule ne nude onoliko SPF-a koliko tvrde - naša je prošla razne testove koji su pokazali da naša krema za sunčanje pruža razinu SPF-a višu od 50.

Također smo dodali niacinamid, poznat i kao vitamin B3, moćan sastojak poznat po svojoj sposobnosti da smiri upalu, podrži barijeru kože i poboljša izgled tamnih mrlja. 

U kombinaciji s filtrima za zaštitu od sunca, ovi sastojci sami po sebi pružaju moćan tretman za posvjetljivanje kože. Osim toga, testirali smo našu formulu za druge prednosti vezane uz njegu kože; rezultati su pokazali da je nekomedogena (što znači da ne začepljuje pore) i da nije aknegena (što znači da neće izazvati izbijanje prištića).


Kako je koristiti

Možda se ovo podrazumijeva, ali bez obzira na vremenske prilike, kremu za sunčanje trebalo bi koristiti svako jutro kao posljednji korak u rutini njege kože (UV svjetlo može prodrijeti kroz oblake, tako da možete izgorjeti na suncu čak i za oblačnih dana). I ne samo to, već biste je trebali ponovno nanositi svaka dva sata, osobito ako se znojite ili plivate. Srećom, sama primjena je jednostavna, zahvaljujući elegantnoj formulaciji koja se ne trusi - samo upotrijebite aplikator u tubi, istisnite obilnu količinu na vrhove prstiju i nježno je utapkajte (nemojte utrljavati kremu za sunčanje) u kožu.

Budući da smo željeli stvoriti kremu za sunčanje koja je doista ugodna za upotrebu, možete računati na to da neće ostaviti ljepljive, masne ili uljne tragove na koži - i moći ćete jednostavno nanijeti šminku preko nje. Formula se može miješati i prozirna je, a pritom ne stvara bijele naslage i pogodna je za sve tipove kože.

Za ovaj proizvod odabrali smo plastičnu ambalažu koja je također idealna za putovanja, tako da možete uživati ​​u svakodnevnoj zaštiti kamo god krenuli.

Jako smo uzbuđeni što s vama možemo podijeliti naš novi proizvod i jedva čekamo da isprobate Sun Hero SPF 50+. Imate pitanja? Pišite nam na hi@eggoglow.com i rado ćemo vam pomoći!