SUPER GLOW ✨

SUPER GLOW ✨

Njega kože i održavanje blistavog tena je utrka na duge staze. Kreme i serumi koje nanosimo na kožu igraju veliku ulogu u našoj rutini njege kože, ali važno je upamtiti da briga o sebi počinje iznutra. Zato smo razvili Super Glow, revolucionarni kozmetički napitak koji sadrži vrhunske sastojke, kao što su patentirani Naticol® kolagen, hidrolizirani goveđi kolagen, patentirani SkinAx2TM, adaptogen amla i superhrana goji bobice.

Ovaj napitak obogatit će tvoju dnevnu rutinu i pomoći ti da postigneš mladolik, blistav izgled, kakav si oduvijek željela! 😍

Zašto odabrati Super Glow? 👑

Naša formula kombinira dva visokokvalitetna izvora kolagena - Naticol® i hidrolizirani goveđi kolagen. Naticol® je poznat po svojoj izvrsnoj bioraspoloživosti, koja osigurava da ga tvoje tijelo može apsorbirati i učinkovito koristiti te da nema naknadnog okusa nakon gutanja. Hidrolizirani goveđi kolagen dodatno podržava zdravu kožu, kosu i nokte.

Patentirani sastojak SkinAx2TM snažna je mješavina antioksidansa, uključujući ekstrakt sjemenki grožđa, cink i vitamin C, koji djeluju sinergistički u borbi protiv oksidativnog stresa i promiču cjelokupno zdravlje kože. SkinAx2TM klinički dokazano povećava blistavost kože, smanjuje znakove starenja i potiče proizvodnju kolagena za elastičniju i gipkiju kožu.

Također smo dodali adaptogen amlu i superhranu goji bobice. Ovi sastojci pomažu tijelu da se prilagodi stresu, potiču proizvodnju kolagena i osiguravaju bitne hranjive tvari za zdravu, sjajnu kožu.

Naš proizvod pripada asortimanu Smartfoods® i sadrži pažljivo odabrane adaptogene, superhranu i visokokvalitetne i patentirane aktivne sastojke. Ove prirodne tvari pomažu tijelu održati ravnotežu i odgovoriti na različite čimbenike stresa, uključujući one koji utječu na kožu. Uključivanjem adaptogena u svoju svakodnevnu rutinu, imaš holistički pristup njezi kože.

Često se postavlja pitanje o uzimanju kolagena i da li je kolagen dostojan svoje reputacije. Odgovor je da, ali sve ovisi o kvaliteti proizvoda. Važno je znati što tražiš i kakva su tvoja očekivanja. Pri odabiru kolagena vrlo je važno raspitati se odakle dolazi, koliko je dobar, koliko se dobro otapa u vodi i ima li neki neželjeni okus. Kvalitetan kolagen može doći iz različitih izvora, kao što su riba, morski, goveđi itd. Moraš pronaći proizvod koji odgovara tvojim prehrambenim preferencijama. Također je važno znati da se kolagen može koristiti u različitim oblicima. Najbolji dodaci kolagenu koriste hidrolizirani kolagen, koji je razložen na manje peptide koji se lakše apsorbiraju (poput onih koji se nalaze u našem napitku Super Glow). To osigurava da tvoje tijelo može najbolje apsorbirati kolagen koji konzumiraš, što ti daje najbolje rezultate.

U EGGO-u smo pokrili sve točke - htjeli smo sastojke vrhunske kvalitete (SkinAx2TM, Naticol®, hidrolizirani goveđi kolagen), dodali smo adaptogene, a nježan okus breskve čini ga finim i pitkim, jer nije sladak.

Super Glow je tvoja tajna postizanja blistave i mladenačke kože. Sa snagom vrhunskih, patentiranih i klinički dokazanih aktivnih sastojaka, to je cjelovito rješenje, koje djeluje iznutra prema van. Priušti si samo najbolje i nadogradi svoju dnevnu rutinu sa samo jednim pićem dnevno! ✨🥰

Hvala ti što si odvojila vrijeme za čitanje našeg bloga. Nadam se da si naučila koju novu stvar.🌟

Ako želiš saznati koji je od naših proizvoda najbolji za tebe i tvoj tip kože, pozivam te da riješiš naš KVIZ ZA NJEGU KOŽE.

Zapamti, put do ljepše kože je jedinstven, a mi smo tu da ti pomognemo. Imaš pitanja, trebaš savjet ili jednostavno želiš razgovarati o njezi kože? Kontaktiraj nas na hi@eggoglow.com i naši stručnjaci za njegu kože rado će ti pomoći.

Vidimo se sljedeći put! 🌸🌿💆🏻‍♀️