SMARTFOODS® JE OVDJE!

SMARTFOODS® JE OVDJE!

U brzom svijetu koji se stalno mijenja, često imamo svoj ritam, a on nije nužno najbolji za tebe. Naše tijelo treba pametna rješenja za prilagodbu i funkcioniranje u stresnom okruženju. Kako bismo podržali tvoje tijelo najbolje što možemo, razvili smo Smartfoods®, revolucionarnu novu liniju vrhunskih dodataka prehrani, osmišljenih da poboljšaju tvoje cjelokupno blagostanje i pomognu ti da izgledaš blistavo iznutra prema van. Asortiman Smartfoods® dizajniran je s holističkim pristupom dobrobiti, jer smo spojili najkvalitetnije aktivne sastojke, adaptogene i superhranu, kako bismo podržali tvoje tijelo iznutra s antioksidansima i vitaminima za zdraviju, blistavu kožu i pomogli mu da se nosi sa svakodnevnim stresorima.

Dobrobit počinje u tebi, stoga je vrijeme da nadogradiš svoju dnevnu rutinu sa Smartfoods®-om i otkriješ pametniji način za balansiranje tvojeg tijela.

Adaptogeni: pametan put do dobrobiti

Adaptogeni imaju jedinstvenu sposobnost prilagodbe i djelovanja u određenim dijelovima tijela, kojima je potrebna pomoć. Adaptogeni su poznati po svojim svojstvima koja pomažu tijelu da se prilagodi različitim stresorima, bilo fizičkim, emocionalnim ili okolišnim, te potiču osjećaj smirenosti i otpornosti. Adaptogeni također mogu povećati razinu energije. Podržavaju prirodnu proizvodnju energije, što nam pomaže da ostanemo budni i fokusiraniji tijekom dana.

Mnogi adaptogeni, uključujući amlu, koja se nalazi u našem napitku Super Glow, imaju svojstva jačanja imuniteta, što pomaže tijelu da se učinkovitije brani od raznih sezonskih bolesti.

Superhrana: snaga prirode

Superhrana je hrana bogata hranjivim tvarima i mnogim dobrobitima za naše cjelokupno zdravlje. U asortimanu Smartfoods® kombinirali smo adaptogene i superhranu za dvostruku dozu dobrobiti.

Superhrana je prepuna antioksidansa koji se bore protiv slobodnih radikala i pomažu u zaštiti stanica od oštećenja. To može usporiti proces starenja i smanjiti rizik od kroničnih bolesti. Superhrana sadrži mnoge važne vitamine, minerale i hranjive tvari, koje je teško naći drugdje. Oni tijelu daju građevne elemente, potrebne za optimalno funkcioniranje.

U našem asortimanu pronaći ćeš i superhranu goji bobice i kurkumu, koje podržavaju zdrava crijeva. Uravnoteženi crijevni mikrobiom ključan je za probavu, imunitet i cjelokupno zdravlje. Goji bobice također su poznate po svojim svojstvima ugodnima za kožu. Potiču proizvodnju kolagena i osiguravaju hranjive tvari potrebne za održavanje mladenačkog i blistavog tena.

Smartfoods®: pametniji put do dobrobiti 🌸

Upravo je sinergija između adaptogena, superhrane i aktivnih sastojaka ono što naše proizvode čini doista iznimnima.

  • Super Glow: Ovaj prekrasni eliksir u prahu kombinira snagu adaptogena amle i superhrane goji bobica za poticanje proizvodnje kolagena, promicanje blistavosti kože i njegovanje ljepote iznutra prema van. Klinički testiran Naticol® i patentirani sastojak SkinAx2TM zajedno povećavaju elastičnost kože, posvjetljuju pigmentne mrlje (anti-age učinak) i doprinose blistavijem i hidratiziranom tenu. To je holistički pristup njezi kože iznutra, koji je teško nadmašiti.
  • Gut Love: probiotičke kapsule obogaćene protuupalnim djelovanjem kurkume, podupiru crijevni mikrobiom, uravnotežuju probavu i smiruju crijeva. Uravnotežena crijeva znače bolju probavu, ojačan imunološki sustav znači ljepšu i blistaviju kožu.

Smartfoods® je pametna linija dodataka prehrani koja podržava tvoje tijelo iznutra prema van i pomaže ti da se osjećaš dobro. Radeći zajedno s adaptogenima i superhranom, tvojem tijelu dajemo resurse koji su mu potrebni da se prilagodi i napreduje u našem svijetu, koji se neprestano mijenja. 🥰

Hvala ti što si odvojila vrijeme za čitanje našeg bloga. Nadam se da si naučila koju novu stvar.🌟

Ako želiš saznati koji je od naših proizvoda najbolji za tebe i tvoj tip kože, pozivam te da riješiš naš KVIZ ZA NJEGU KOŽE.

Zapamti, put do ljepše kože je jedinstven, a mi smo tu da ti pomognemo. Imaš pitanja, trebaš savjet ili jednostavno želiš razgovarati o njezi kože? Kontaktiraj nas na hi@eggoglow.com i naši stručnjaci za njegu kože rado će ti pomoći.

Vidimo se sljedeći put! 🌸🌿💆🏻‍♀️