PREDSTAVLJAMO DAYDREAM

PREDSTAVLJAMO DAYDREAM

Eggo tim osluškuje želje naših kupaca i sve više vas spominje da bi željeli imati kremu koja bi posebno odgovarala suhoj i nadraženoj koži. Prionuli smo na posao i sada sa zadovoljstvom predstavljamo najnovijeg člana Smartskincare® asortimana za njegu kože - DAYDREAM - kremu 3 u 1 za suhu, nadraženu i osjetljivu kožu. 

Daydream je intenzivna i kompaktna krema za lice, koja bogato hrani i pomaže u obnavljanju kože. Njen dobro osmišljen sastav hranjivih i duboko njegujućih sastojaka pomaže učvrstiti tvoju kožu; crvenilo, svrbež i osjetljivost nestat će redovitom upotrebom. Prve učinke umirivanja i njege primijetit ćeš gotovo odmah, a značajno poboljšanje stanja tvoje kože za manje od mjesec dana redovite uporabe.

Kada ti je koža na licu nadražena i suha, posljednje što želiš je koristiti proizvod koji čini da izgleda još gore. Zato smo u Eggo-u stvorili savršenu sveobuhvatnu kremu za svakoga tko želi svojoj koži pružiti mekan zagrljaj. Ova krema za intenzivnu njegu ne samo da dubinski vlaži, već i hrani, štiti kožnu barijeru i umiruje kožu. Formula sadrži moćne ovlaživače i hranjive sastojke koji pomažu koži zadržati vodu, ujednačavaju ton i izgled finih linija i bora te umiruju kožu i pomažu u smanjenju crvenila.

Suhu kožu je lako iritirati i upaliti, stoga je temeljita rutina njege posebno važna za suhu kožu. Njega suhe kože zahtijeva dosljednu jutarnju i večernju njegu kože i korištenje nježnih proizvoda koji ne isušuju, kako bi koža bila zdrava i hidrirana.

KLJUČNI SASTOJCI:

Naša najučinkovitija zaštita od suhe kože sadrži njegujuću mješavinu hranjivih i umirujućih sastojaka, kao što su shea maslac, peptidi, gotu kola - centella asiatica (CICA) i matcha zeleni čaj. Također sadrži BFF-ove barijere tvoje kože - ceramide i ulje avokada, dok hijaluronska kiselina pomaže vezati vlagu i dati tvojoj koži dodatnu hidrataciju.

Smirujući i umirujući kompleks: ekstrakt lista Centella Asiatica, ekstrakt zobi, natrijev hijaluronat, tokoferol (vitamin E), prah lista zelenog čaja, beta-glukan - ovi sastojci pružaju umirujuća svojstva - savršeno za sve koji pate od crvenila ili iritacije.

Potpora kožnoj barijeri: ceramidi, skvalan, tokoferol (vitamin E), ekstrakt jezgri zobi, stvaraju snažnu kožnu barijeru, koja pomaže u zaštiti kože od vanjskih agresora, zadržava vlažnost i održava cjelokupno zdravlje kože.

Hidratantni i hranjivi kompleks: shea maslac, natrijev hijaluronat, glicerin, skvalan, ulje sjemenki suncokreta, ulje avokada - ovi sastojci zajedno vlaže i hrane kožu, pomažu u poboljšanju njezine teksture, hidratacije i cjelokupnog zdravijeg izgleda.

Najbolja karakteristika kreme ipak je njezina multifunkcionalnost. Daydream je višenamjenska krema za svakodnevnu upotrebu. Možeš je koristiti kao masku za lice, bogatu dnevnu hidratantnu kremu ili noćnu kremu.

  • BOGATA DNEVNA KREMA

Daydream je izvorno stvorena kao bogata dnevna krema za one kojima je naša Zen Defence hidratantna krema bila preslaba i nedovoljno hranjiva. Zen Defence namijenjena je svim tipovima kože, dok je Daydream kreirana posebno za suhu, vrlo suhu i dehidriranu kožu. Nakon čišćenja i nakon korištenja željenih seruma, nanesi je kao pretposljednji korak u svojoj rutini i ne zaboravi na SPF tijekom dana!

  • NOĆNA KREMA

Spavanje se s razlogom naziva "snom ljepote". San je vrijeme kada mozak sortira dnevne informacije, pohranjuje važne sitnice i stvara dugoročna sjećanja. To je također vrijeme kada je tvoje tijelo preplavljeno hormonima koji pomažu u promicanju popravka i regeneracije.

Noću je tvoja koža toplija i propusnija - spremna za proizvode za njegu kože. Noću je najbolje koristiti intenzivne hidratantne ili hranjive noćne kreme, jer je tvoja koža spremna upiti što god joj daš. Najjednostavniji način da iskoristiš noćnu propusnost je korištenje hranjive noćne kreme. Noćne kreme osmišljene su tako da iskoriste prednost povećane propusnosti kože, dok stvaraju zaštitni sloj na koži, koji pomaže zadržati vlagu i spriječiti ulazak prljavštine i drugih nečistoća koje začepljuju pore.

  • 10-MINUTNA MASKA ZA LICE

Možeš je koristiti i kao hranjivu 10-minutnu masku, koju preporučujemo kada ti je koža jako suha i treba hitni “pick me up”. Za upotrebu, nanesi debeli sloj kreme na čistu, suhu kožu lica. Ostavi da djeluje najmanje 10 minuta, a zatim obriši toplim, vlažnim ručnikom.

Nježna tekstura nas podsjeća na mekani oblak, stoga jedva čekamo da je isprobaš i podijeliš svoje dojmove s nama! 😍

Hvala ti što si odvojila vrijeme za čitanje našeg bloga. Nadam se da si naučila koju novu stvar.🌟

Ako želiš saznati koji je od naših proizvoda najbolji za tebe i tvoj tip kože, pozivam te da riješiš naš KVIZ ZA NJEGU KOŽE.

Zapamti, put do ljepše kože je jedinstven, a mi smo tu da ti pomognemo. Imaš pitanja, trebaš savjet ili jednostavno želiš razgovarati o njezi kože? Kontaktiraj nas na hi@eggoglow.com i naši stručnjaci za njegu kože rado će ti pomoći.

Vidimo se sljedeći put! 🌸🌿💆🏻‍♀️