Najveća rasprodaja u 2023 🚀

EGGO je već transformirao kožu 35.000 zadovoljnih kupaca. Pridruži im se i požuri, jer su zalihe ograničene!

00
:
00
:
00
:
00

🔥 NAJPRODAVANIJE 🔥

Zašto EGGO?

Više od 31 861 recenzija s ocjenom 4.9 ⭐️

★★★★☆

Katarina A. Verificiran kupac

Kupila sam ovaj proizvod nakon što je moja Clarisonic četka za čišćenje prestala raditi baš u vrijeme kada se pojavio Covid-19. Nakon karantene zadnje dvije godine lice mi je bilo neujednačene teksture, a ten nikakav. Nakon jedne upotrebe egga, koža mi je ponovno glatka, a nakon mjesec dana vidim da mi se ten čisti.

★★★★★

Doris M. Verificiran kupac

Super proizvodi, jako zadovoljna. Redovno kupujem već godinu dana i ne bih mijenjala ni za što.

★★★★★

Dora D.. Verificiran kupac

Kako sam bila jako zadovoljna sa Zen Defence-om, odlučila sam kupiti Daydream sad za zimu i odlična je. Ne koristim je po cijelom licu, već samo na suhim dijelovima i stvarno čini čuda. Vrhunska tekstura. Imala sam EGGO jaje ionako 2 godine i marljivo ga koristim :)

< 1 2 3 4 5 >

Vidi također ...

Česta pitanja

Zabrinuta sam da proizvod neće djelovati.

Tvoje iskustvo naš je prioritet. Zato je svaka kupnja zaštićena 30-dnevnim jamstvom na zadovoljstvo.

Ako tijekom tog vremena ne vidiš željene rezultate, jednostavno nam vrati proizvod, a mi ćemo ti bez pitanja vratiti cjelokupnu kupovnu cijenu.

Gdje se proizvode vaši proizvodi?

Svi naši proizvodi napravljeni su u EU prema najvišim standardima, kako bi se osigurala kvaliteta i maksimalna učinkovitost.

Kako da koristim proizvode?

EGGO proizvodi pružaju učinkovitu rutinu, koju lako usvajaš, a željene rezultate postižeš u manje od 14 dana.

1. ČIŠĆENJE

Svaki tretman počinje čišćenjem. Tu dobro dolaze gel za umivanje i uređaj za sunčanje. Ako si našminkana, naši Magic Pads također su odlično rješenje.

2. BRIGA

Na temelju tvog tipa kože, daj svom licu ono što mu treba. Serumi su ciljano rješenje za svakoga. Čudesni piling odličan je za masnu kožu sklonu aknama. Aquaholic je hidratantni serum za kožu, kojoj je potrebna dodatna hidratacija. A Glow and Go serum će dati život i sjaj koži bez sjaja, zahvaljujući vitaminu C.

3. VLAŽENJE

Nahranjena koža je sretna koža. Dobra krema za lice pružit će ti 25 sati hidratacije i zaštititi te od vanjskih stresnih faktora. Ako imaš masnu ili normalnu kožu, preporučujemo Zen Defence, a za one sa suhom kožom, Daydream je pravi izbor.

4. NJEGA IZNUTRA

Dobra njega kože nije dovoljna! Tvoje tijelo također treba puno hranjivih tvari iznutra. Paleta dodataka prehrani Smartfoods pomoći će ti da imaš zdrava crijeva, blistavu kožu te jaku kosu i nokte.

Koliko traje dostava?

Proizvode šaljemo isti dan, a dostava traje 1-2 dana.